ایده های یوتیوب بدون چهره

بررسی محصول یا آنباکیسنگ یک ایده عالی برای کانال یوتیوب بدون چهره، ویدیوهای جعبه گشایی هستند. در این نوع ویدیوها، لازم نیست که جلوی دوربین باشید. در واقع، شما می‌توانید هر محصولی را که دوست دارید، جعبه گشایی کنید.

کانال‌های یوتیوب زیادی بر اساس همین ایده ساخته شده‌اند. تنها کاری که باید انجام دهید این است که محصول را در دست بگیرید، جعبه آن را باز کنید و نظرات خود را در مورد آن به اشتراک بگذارید.

ویدیوهای واکنش یکی از جذاب‌ترین ایده های یوتیوب بدون چهره، ساخت ویدئوهای واکنشی با استفاده از صوت است. حتماً ویدیوهایی را دیده‌اید که در آن افراد به لحظات هیجان‌انگیز یا احساسی واکنش نشان می‌دهند. اگر تمایلی به نمایش چهره خود ندارید، می‌توانید همین سبک را با استفاده از صدای خود اجرا کنید.

کافی است ویدیوی موردنظر را روی صفحه نمایش ضبط کرده و در حین تماشای آن، نظرات و احساسات خود را از طریق صدا بیان کنید. این روش نه‌تنها ساده و کم‌هزینه است، بلکه می‌تواند مخاطبان زیادی را جذب کند.

کانال آشپزی در یوتیوب برای راه‌اندازی یک کانال آشپزی بدون چهره، ابتدا باید یک موضوع مشخص انتخاب کنید. این موضوع می‌تواند شامل آشپزی سالم، غذاهای بین‌المللی، دستورهای مخصوص کودکان یا رژیم‌های غذایی باشد. انتخاب یک زمینه موردعلاقه به شما کمک می‌کند تا روی آن متمرکز شده و محتوای باکیفیتی تولید کنید.

برای رشد کانال و جلوگیری از رد شدن کانال یوتیوب بدون چهره علاوه اینکه محتوای اصیل و باکیفیت تولید می‌کنید، بایستی با سایر کانال‌ها در تعامل باشید، از موسیقی‌ها و جلوه‌های صوتی بدون حق امتیاز استفاده کنید و عناوین و توضیحات جذاب به کار ببرید.


چطوری از یوتیوب کسب درآمد کنیم

نحوه فعال کردن گزینه کسب درآمد در یوتیوب

برای کسب درآمد از یوتیوب ابتدا باید قابلیت مانیتایزیشن یا همان درآمدزایی را فعال کنید. با انجام مراحل زیر، ما به راحتی می‌توانیم از یوتیوب درآمد کسب کنیم. برای بررسی وضعیت مانیتایز، می‌توانیم از ابزار Monetize checker استفاده کنیم که به ما کمک می‌کند تا ببینیم چطوری از یوتیوب کسب درآمد کنیم و آیا کانال ما فعال است یا خیر. مراحل دقیق برای فعال‌سازی عبارت‌اند از:

ایجاد یا اتصال حساب Google AdSense

اولین گام برای کسب درآمد از یوتیوب، ایجاد یا اتصال حساب Google AdSense به کانال شما است. برای این کار:

وارد حساب کاربری یوتیوب خود شوید.

به قسمت YouTube Studio بروید.

از منوی سمت چپ، گزینه Monetization را انتخاب کنید.

در این بخش، یوتیوب شما را به صفحه‌ای هدایت می‌کند که از شما می‌خواهد حساب Google AdSense خود را ایجاد یا متصل کنید.

اگر حساب AdSense ندارید: باید گزینه "Set up AdSense" را انتخاب کرده و اطلاعات شخصی و بانکی خود را وارد کنید. مراحل ثبت‌نام شامل تایید هویت و وارد کردن اطلاعات پرداخت است.

اگر حساب AdSense دارید: کافی است اطلاعات حساب را وارد کنید و آن را به کانال یوتیوب خود متصل کنید.


نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران

همکاری با شرکت های واسطه یوتیوب (MCN) برای نقد کردن درآمد

به نقل از یاراتیوب " شرکت‌های MCN تمام خدمات گوگل ادسنس‌ را ارائه می‌کنند، به علاوه اینکه ریسک بسته شدن کانال وجود ندارد و زیرمجموعه رسمی یوتیوب هستند و خدمات دیگری هم ارائه می‌کنند، برخلاف گوگل ادسنس که تنها برای نقد کردن درآمد یوتیوب کاربرد دارد."

این شرکت‌ها در ازای خدماتی که ارائه می‌دهند، درصدی از درآمد یوتیوب شما را به‌عنوان کارمزد دریافت می‌کنند و مابقی را به حساب بانکی‌ شما واریز می‌کنند.

شما محتوا تولید می‌کنید و اجازه می‌دهید یوتیوب از ویدیوهای شما درآمدزایی کند. سپس کانال خود را به یک شرکت واسطه می‌دهید تا درآمد شما را از یوتیوب دریافت کند و به حساب بانکی‌ شما واریز کند.

پس از اینکه این شرکت‌ها درآمد شما را از یوتیوب دریافت کردند، آن را به واحد پول ایران (ریال) تبدیل می‌کنند، کارمزد خود را کسر کرده و مابقی را به حساب بانکی شما در ایران واریز می‌نمایند.

یک شرکت معتبر و مطمئن MCN پارتنر رسمی یوتیوب هست و کانال شما به صورت مستقل توسط MCN مدیریت می‌شود و تحت تأثیر عملکرد کانال‌های دیگر قرار نمی‌گیرد.

پشتیبانی قوی در راستای افزایش درآمد کانال، حفاظت کانال، پشتیبان اختصاصی برای هر کانال، حفاظت از محتوای شما و دریافت کانتنت آیدی و نقد کردن درآمد در کمترین زمان ممکن را می‌توان از مزایای همکاری با شرکت‌های MCN برای نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران دانست.


شرکت های واسطه یوتیوب

استفاده از گوگل ادسنس در یک کشور دیگر

بسیاری از یوتیوبرها درآمد کانال یوتیوب خود را از طریق یک اکانت گوگل ادسنس در یک کشور دیگر نقد می‌کنند. در واقع آن‌ها با استفاده از اکانتی که در کشوری به جز کشور ایران ساخته شده باشد، به نقد کردن درآمد خود می‌پردازند.

داشتن اکانت گوگل ادسنس به شما کمک می‌کند هر کانالی را که بخواهید به حساب خود متصل کنید و درآمد آن را نقد کنید و در ایران به راحتی دریافت کنید.

اما این روش بدون مشکل نیست؛ زمانی که شما چند کانال را به حساب ادسنس خود متصل می‌کنید اگر یکی از کانال‌ها توسط یوتیوب جریمه شود، امکان اینکه کانال‌های دیگر نیز تهدید شوند وجود دارد. در واقع با بسته شدن یک کانال، امکان بسته شدن بقیه کانال‌ها نیز وجود دارد در صورتی که در شرکت های واسطه یوتیوب این چنین نیست.

از طرفی شما برای ساخت اکانت در یک کشور دیگر، باید از کسی بخواهید در آن کشور برای شما این کار را انجام دهد که با توجه به مالیات‌هایی که باید پرداخت کنند، هزینه زیادی برای شما ایجاد می‌کند. از طرفی پیدا کردن شخصی مطمئن و امن هم کار آسانی نیست.


حساب گوگل ادسنس برای یوتیوب

راهنمای انتخاب بهترین موضوع گوگل ادسنس

انتخاب بهترین موضوع برای کسب درآمد از حساب گوگل ادسنس برای یوتیوب نیازمند یک رویکرد استراتژیک و دقیق است. با توجه به رقابت فشرده در یوتیوب، انتخاب موضوعی که هم جذاب و هم درآمدزا باشد، اهمیت زیادی دارد. در ادامه، به مراحل کلیدی در این فرآیند اشاره می‌کنیم:

بررسی علایق شخصی و تخصص شما

انتخاب موضوعی که با علایق و تخصص‌های شخصی شما همخوانی داشته باشد، شانس موفقیت را افزایش می‌دهد. اگر محتوای شما از سر علاقه تولید شود، این شور و اشتیاق به مخاطبان نیز منتقل می‌شود و آن‌ها را به تماشای مداوم ویدیوها تشویق می‌کند. این امر مستقیماً بر درآمد حساب گوگل ادسنس برای یوتیوب تأثیر می‌گذارد.

تحلیل میزان رقابت و درآمدزایی

قبل از انتخاب موضوع، باید میزان رقابت و فرصت‌های درآمدزایی آن را بررسی کنید. موضوعاتی با رقابت کمتر و پتانسیل درآمدزایی بالا می‌توانند گزینه‌های مناسبی باشند. استفاده از ابزارهای تحلیل رقبا و تحقیق درباره کلمات کلیدی مرتبط کمک می‌کند تا موضوعی مناسب و پرمخاطب انتخاب کنید.