کسب درامد با یوتیوب در ایران

از channel membership یوتیوب درامد داشته باشید

کسب درامد با یوتیوب در ایران از طریق channel membership ممکن است زمان‌بر باشد. در حالی که تعداد سابسکرایب کانال شما زیاد باشد و محتواهای باکیفیت و پربازدید داشته باشید، طرفداران شما می‌توانند با پرداخت مبلغی به‌عنوان حق عضویت وارد Community شما شوند و از کانال شما حمایت کنند. البته شما می‌توانید با تولید محتواهای اختصاصی، با اعضای کامیونیتی خود ارتباط قوی‌تری برقرار کنید.

با قابلیت Super Thanks از یوتیوب درامد کسب کنید

برای کسب درامد از یوتیوب در ایران می‌توانید از قابلیت Super Thanks این پلتفرم نیز استفاده کنید.

مخاطبان کانال یوتیوب شما از طریق Super Thanks می‌توانند هزینه‌ای بابت تشکر و حمایت از محتوایی که شما منتشر کرده‌اید، پرداخت کنند. برای مثال در این قابلیت، مخاطب شما برای یک استیکر تشویقی هزینه پرداخت می‌کند و استیکر در کامنت‌های شما با رنگی متفاوت دیده می‌شود.


ترجمه ویدیو های یوتیوب با هوش مصنوعی

بهترین هوش مصنوعی برای ترجمه ویدئو یوتیوب

یکی از گام های مهم برای ترجمه ویدیو های یوتیوب با هوش مصنوعی ، توجه به دقت آنها است. برخی از هوش مصنوعی ها دقت بالایی نداشته و زیرنویس و دوبله های مناسبی را در حال حاضر ارائه نمی دهند. اما برخی از آنها توسط بسیاری از یوتیوبرها استفاده شده و هر روز دقت آنها بالاتر می رود.

از بهترین هوش مصنوعی ها برای ترجمه ویدئوهای یوتیوب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

·   Heygen.com

برای ترجمه ویدیو های یوتیوب با هوش مصنوعی، Heygen.com انقلابی به پا کرده است. این هوش مصنوعی با دقت بسیار بالا نه تنها ویدئوها را به زبان مورد نظر ترجمه می کند، بلکه زیرنویس نیز به فیلم اضافه می شود.

بعد از ثبت نام در این سایت، می توانید ویدئوی خود را آپلود کرده و زبان مورد نظر را برای ترجمه انتخاب کنید. جالب است بدانید که بعد از دوبله، می توانید متن ویدئو را در ثانیه های مختلف مشاهده کرده و در صورت نیاز آن را ادیت کنید.

لازم به ذکر است که این هوش مصنوعی ویدئوها را با صدای شخصیت های موجود در ویدئو ترجمه می کند. به همین دلیل به شدت مورد توجه یوتیوبرها قرار گرفته است.

·   App.rask.ai

App.rask.ai با استفاده از هوش مصنوعی در زمان بسیار کوتاه می تواند ویدئوهای شما را دوبله کند! برای استفاده از امکانات این هوش مصنوعی وارد سایت آن به همین آدرس شوید. سپس ثبت نام خود را کامل کنید. بعد از تکمیل شدن ثبت نام، وارد upload original video شوید.

در صفحه بعد تنظیمات را باید کامل کنید. این تنظیمات شامل مشخص کردن تعداد گوینده های مورد نظر در ویدئو و زبان اصلی فیلم است. می توانید این تنظیمات را در حالت automatic قرار دهید تا ابزار به صورت خودکار و بررسی ویدئو آنها را تشخیص دهد. سپس از میان زبان های مقصد می توانید فارسی و کشور ایران را انتخاب کنید. در بخش آخر لینک ویدئوی یوتیوب یا هر سایت دیگری که فیلم در آن قرار دارد را وارد کنید.

اگر ویدئو قبلا منتشر نشده می توانید فایل آن را روی این سایت آپلود کرده و در نهایت روی translate کلیک کنید. در زمان بسیار کوتاه ویدئو ترجمه می شود. سپس می توانید فایل را دانلود کرده یا از قسمت بالای صفحه روی edit result کلیک کنید. از بخش ادیت می توانید متن دوبله را خودتان تغییر دهید تا نتیجه بهتری دریافت کنید.


کاهش حجم ویدئو آنلاین

راه های جلوگیری از بافرینگ ویدئو یوتیوب

روش های مختلفی برای جلوگیری از بافرینگ یوتیوب وجود دارد که متناسب با شرایط می توان از آنها استفاده کرد. بعد از شناسایی دلیل بافرینگ می توانید از راه های زیر برای حل آن استفاده کنید:

پایین آوردن کیفیت ویدئو

اگر سرعت اینترنت پایین است و ویدئوها کیفیت بالایی دارند، احتمال بافرینگ افزایش پیدا می کند. در این شرایط می توانید کیفیت ویدئو را کاهش دهید که به صورت زیر انجام می شود:

 

  • ویدئو را در یوتیوب باز کنید.
  • روی آیکون تنظیمات (چرخ‌دنده) در پایین سمت راست صفحه نمایش ویدئو کلیک کنید.
  • وارد قسمت Quality شوید.
  • کیفیت پایین‌تری را انتخاب کنید، مثلاً 480p یا 360p

 

هرچه کیفیت پایین‌تر باشد، حجم داده‌های مصرفی کمتر خواهد بود و در نتیجه نیاز به پهنای باند کمتری خواهید داشت. اما کیفیت پایین می تواند باعث تجربه ناخوشایند شود و به همین دلیل می توانید روش های دیگر را امتحان کنید.

کاهش حجم ویدئو بدون افت کیفیت

اگر مالک کانال یوتیوب هستید و ترجیح می دهید کاربران ویدئو را با کیفیت بالا و حجم کم و بدون بافرینگ مشاهده کنند، باید حجم ویدئو را کم کنید. روش های کاهش حجم ویدئو آنلاین زیاد هستند و وبسایت های مختلفی در این زمینه فعالیت دارند. قبل از آپلود ویدئو در یوتیوب اگر حجم آن را کاهش دهید، نیاز به کاهش کیفیت توسط کاربر نیست و بدون بافرینگ می تواند ویدئو را تماشا کند.

 

یکی دیگر از روش های بسیار مناسب برای حل مشکل بافرینگ، دانلود ویدئو است. با یک مرتبه دانلود ویدئوی مورد نظر از یوتیوب نامحدود می توانید آن را مشاهده کنید. با توجه به اینکه یوتیوب این قابلیت را ارائه نداده است، با سایت های واسط از قبیل Y2Mate، SaveFrom.net، و ClipConverter می توانید دانلود را انجام دهید.

پاک کردن کش مرورگر

همان طور که اشاره شد، فایل های موجود در حافظه پنهان یا کش یکی از عوامل مهم در کاهش عملکرد مرورگر و بافرینگ یوتیوب هستند. به همین دلیل بهتر است این حافظه را پاک کنید. در مرورگرهای مختلف روش پاک کردن حافظه کش متفاوت است و در ادامه به چند مورد از آنها اشاره می کنیم:

پاک‌سازی کش و کوکی‌ها در کروم

به منوی تنظیمات بروید (سه نقطه در بالای مرورگر)

وارد بخش Privacy and Security شوید.

روی Clear browsing data کلیک کنید.

گزینه‌های Cookies and other site data و Cached images and files را انتخاب کرده و دکمه Clear data را بزنید.

پاک‌سازی کش و کوکی‌ها در فایرفاکس

به منوی تنظیمات بروید (سه خط در بالای مرورگر)

وارد بخش Privacy & Security شوید.

در بخش Cookies and Site Data، روی Clear Data کلیک کنید و هر دو گزینه را انتخاب کنید.


درآمد یوتیوب

درآمد یوتیوب چقدر است؟

 

رویای کسب درآمد دلاری برای کاربران ایرانی بسیار شیرین است و به همین دلیل افراد زیادی وارد این عرصه می شوند. اما قبل از ورود به این مسیر باید بتوانید اطلاعات کافی درباره میزان درآمدی که کسب می کنید بدست آورید. به عنوان مثال، اگر برایتان سوال است که درآمد یوتیوب چقدر است، باید بدانید که فاکتورهای متعددی در این زمینه نقش دارند.
تعداد بازدیدهای ویدیوها مهم‌ترین عامل در درآمدزایی از یوتیوب است. هرچه ویدیوهای شما بیشتر دیده شوند، احتمال دریافت تبلیغات بیشتر می‌شود و در نتیجه درآمد بیشتری خواهید داشت. اما دقت داشته باشید، اگر بازدیدکنندگان برنامه های مسدود کردن نمایش تبلیغات را استفاده کنند، تماشای ویدئو توسط آنها برای شما درآمد کسب نمی کند و یوتیوب آن کاربر را نادیده می گیرد.
تعامل مخاطبان از جمله لایک‌ها، کامنت‌ها، اشتراک‌گذاری‌ها، نوع محتوا، مکان جغرافیایی بینندگان، مدت زمان ویدیو، نوع تبلیغات، تعداد کاربران دارای اکانت پریمیوم یوتیوب (عدم نمایش تبلیغ در ویدئو)، کارمزد کسر شده توسط شرکت های واسط نقدکننده درآمد از مواردی هستند که میزان درآمد شما را تحت تاثیر قرار می دهند.
در حالت طبیعی، یوتیوب برای مشاهده هر تبلیغات در ویدئوها 0.01 تا 0.03 دلار به مالک کانال پرداخت می کند. در نتیجه، هر اندازه ویدئو طولانی تر باشد و بازدید بیشتری داشته باشد، نمایش تبلیغات در آن افزایش یافته و در نهایت باعث بالا رفتن درآمد یوتیوبر می شود.

دریافت کانتنت آیدی

یکی از چالش های مهم بعدی در کسب درآمد از یوتیوب، به سرقت رفتن محتوای ویدئویی شما توسط سایر افراد و انتشار در پلتفرم های مختلف است. متاسفانه رعایت نکردن کپی رایت همیشه وجود دارد و یوتیوب برای حل این مشکل، کانتنت آیدی CONTENT ID را معرفی کرده است.

با دریافت کانت آیدی می توانید مالکیت همیشگی ویدئوهای خود را بدست آورید. در نتیجه، اگر محتوای شما در هر پلتفرم یا کانال دیگر منتشر شود، می توانید نسبت به حذف آن اقدام کنید. اما جالب است بدانید که این روش برای بالا بردن درآمد یوتیوب نیز موثر است. چون می توانید مشخص کنید که اگر ویدئوهای شما در سایر کانال ها منتشر شد، درآمد آن به حساب خودتان واریز شود.

 

برای دریافت کانتنت آیدی و محافظت از محتوای خود می توانید از خدمات یاراتیوب استفاده کنید. این مجموعه بررسی های لازم را انجام داده و صفر تا صد دریافت کانتنت آی دی را انجام می دهد.


کسب درآمد از یوتیوب چگونه است

راه های کسب درآمد از یوتیوب

اما سوال مهم این است که نحوه کسب درآمد از یوتیوب چگونه است؟ به عبارت دیگر، یوتیوب چطور و براساس چه فاکتورهایی به شما درآمد می دهد؟ آیا فقط افزایش تعداد بازدید راه مناسبی برای بالا بردن درآمد از یوتیوب است؟

راه های کسب درآمد از یوتیوب تنوع زیادی دارد و متناسب با شرایط و نحوه فعالیت می توانید آنها را انتخاب کنید. از بهترین این روش ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

·         یکی از اصلی‌ترین روش‌های درآمدزایی، تبلیغاتی است که در ویدیوها نمایش داده می‌شود. یوتیوب به ازای نمایش یا کلیک روی این تبلیغات به یوتیوبرها پول پرداخت می‌کند.

·         یوتیوبرها می‌توانند با برندها قرارداد ببندند و در ویدیوهای خود محصولات یا خدمات آن‌ها را تبلیغ کنند. این نوع تبلیغات به توافق یوتیوبر و برند بستگی دارد و معمولاً درآمد بالاتری نسبت به تبلیغات یوتیوب دارد. این روش یک منبع درآمد بسیار عالی است و نباید از آن چشم پوشی کرد. به این ترتیب میتوانید به مرور به درآمد یوتیوبرها در ایران و سایر کشورها پی با تبلیغات اسپانسری پی ببرید.

·         با فعال‌سازی عضویت پولی، مخاطبان می‌توانند با پرداخت ماهانه به کانال، به محتوای ویژه و مزایای خاص دسترسی داشته باشند. این روش بیشتر مناسب کانال‌هایی است که طرفداران وفادار و زیادی دارند.

·         یوتیوبرها می‌توانند محصولات اختصاصی خود، مانند لباس، کلاه، یا سایر اقلام را به فروش برسانند. یوتیوب امکان نمایش محصولات را در پایین ویدیوها فراهم کرده که به فروش آن‌ها کمک می‌کند.

·         در پخش‌های زنده، مخاطبان می‌توانند از طریق سوپر چت یا خرید استیکرهای ویژه از یوتیوبرها حمایت مالی کنند. این قابلیت بیشتر برای یوتیوبرهایی که پخش زنده دارند محبوب است.

·         اگر ویدیوهای شما توسط کاربران یوتیوب پریمیوم (کاربرانی که اشتراک یوتیوب بدون تبلیغ دارند) دیده شود، یوتیوب به شما مبلغی به‌عنوان سهمی از درآمد اشتراک پرداخت می‌کند.

·         برخی یوتیوبرها از پلتفرم‌های حمایت مالی مثل Patreon برای کسب درآمد اضافی استفاده می‌کنند. در این حالت، کاربران می‌توانند به صورت ماهانه به یوتیوبر کمک مالی کنند و در ازای آن مزایا یا محتوای ویژه دریافت کنند.